Trotse klanten van design meubels

Eindeloos Design heeft al tal van trotse klanten mogen helpen met het ontwikkelen van een luxe op maat gemaakt design meubel.

 

Wandkast familie de Boer

Referentie familie de Boer

Hierbij even een reactie op de geleverde kasten/tjes .
Om te beginnen bij de bespreking van ons met jou over de eventuele te maken kast, deze hebben we ervaren als plezierig en heel opbouwend doordat we antwoord kregen op al ons vragen waarvan we vele hadden en in deze bespreking ook alles konden inbrengen wat de wensen waren.
Daarna de 3D tekening van jouw waar we direct een idee kregen van wat we eventueel wilden dat is iets wat veel vragen beantwoord omdat je kunt zien wat het resultaat word.
Dan de tijd dat jullie bezig waren met de kasten en we enkele keren bericht kregen over de gang van zaken en de vorderingen en ook het materiaal wat was aangeschaft konden bekijken beschouwen we als zeer plezierig want dat zijn dan tastbare dingen (waar wij zeer aan gewend waren).
De kasten die aan ons zijn geleverd zijn we zeer tevreden mee keurig en precies wat we wilden en ook afgesproken hadden.

Wandkast familie de Boer

Ook bij de aflevering hadden we een datum gesteld deze werd ruim binnen de tijd gehaald wat bij ons zeer op prijs werd gesteld .
Wij zeggen nu Eindeloos Design ga vooral zo door jullie komen afspraken na en dat is voor veel mensen een geruststelling en een zorg minder.
Gerrit en beide medewerkers we zijn echt heel tevreden het is een schitterend geheel geworden.Wandkast familie de Boer
Vriendelijke groeten fam de Boer :-):-)

Kast met tv lift

Referentie Julbert van der Zee

Kast met tv-lift | Eindeloosdesign is een gezellig klein bedrijf met een uitstekende service en een goede prijs. Wij hebben recent een kast met tvlift gekocht en dit is ons goed bevallen. Gerrit heeft een keurig ontwerp gemaakt en geleverd op de afgesproken tijd. Wij zullen hem zeker weer vragen als de situatie zich voordoet. Top!

Wandkast

Referentie Patrick Silleman

Wandkast | Ik was op zowel naar een meubelmakerij waarbij je geen nummer bent, waarbij ze met je meedenken, actief betrokken zijn en perfectie nastreven. Eindeloos Design is al het bovenstaande en meer! Ook de afterservice is perfect! Had eigenlijk niet anders verwacht maar als na 9 maanden blijkt dat er toch iets niet helemaal naar wens werkt en er worden kosten noch moeite gespaard dan oogst dit enkel lof. Zou Eindeloos Design echt aan iedereen aanraden!

TV / Audio kast met kabeldoorvoer

Referentie Fam. de Jong

TV / Audio kast met kabeldoorvoer | Wij hebben een dressoir bij Eindeloos Design laten maken en zijn zeer tevreden over het resultaat! Gerrit heeft onze ideeen precies zo uitgewerkt als we voor ogen hadden. Meedenken, enthousiasme en kwaliteit typeren de werkwijze van deze fantastische meubelmaker.

Jorrit-Jan en Annerixt

Zwevend tv meubel

Referentie Michael Sandifort

Zwevend tv meubel en kast met tv-lift | Na een lange zoektocht naar een zwevend tv-meubel kwam ik op de website van EindeloosDesign waar ik een foto zag van een meubel dat in de buurt kwam van wat ik zocht. Via de mail (en later telefonisch) heb ik met Gerrit Kamstra mijn wensen doorgenomen (waarbij hij erg mee heeft gedacht en suggesties heeft gegeven) en heeft hij een ontwerp gemaakt van het meubel. Tevens heeft hij op mijn verzoek een ontwerp gemaakt voor een kast met tv-lift.
8p1qxea
Beide ontwerpen waren naar wens, waarna hij de meubels is gaan maken. Tijdens dit proces was de communicatie ook erg goed. Geregeld werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang middels foto’s. Uiteindelijk heeft Gerrit, een uiterst sympathieke man, de meubels bezorgd en geïnstalleerd! De meubels zijn werkelijk prachtig geworden! Niets dan lof voor het geleverde werk van EindeloosDesign!

Audiokast op maat

Referentie Fam. Ymker

Audiokast | Super enthousiast zijn we over de audiokast, die door Eindeloos Design voor ons is gemaakt. Exact op maat. De soundbox past er uitstekend in en is fraai weggewerkt. En de (nieuwe) t.v. ‘zweeft’ er boven, zonder dat de bedrading in het zicht is gebleven. Precies volgens onze bedoelingen, die perfect zijn ‘begrepen’ door Gerrit Kamstra en zijn medewerkers.

Een blik in de werkplaats in Bolsward verschafte ons meteen het vertrouwen in dit adres, waar je echt met elke persoonlijke wens op designgebied terecht kunt. Gerrit hoort je wensen aan en ‘vertaalt’ dit in een praktisch ontwerp, dat hij je voorlegt voordat de lijm wordt gebruikt en de afgesproken kleur verf wordt aangebracht.

Eerder voorzagen Gerrit en zijn team onze bruine keuken van een nieuw en modern jasje.
jclljjf
De kastjes en deurtjes werden ter plekke gedemonteerd en opgehaald en meegenomen naar Bolsward. Na te zijn behandeld kwam het pakket retour en is alles keurig opnieuw geïnstalleerd. Geheel volgens onze wensen en ideeën.
Eindeloos Design heeft volstrekt aan onze (hooggespannen) verwachtingen beantwoord!
Dank voor het meedenken en van ganser harte aanbevolen.

Janny en Henk Ymker uit Steenwijk

Industriële salontafel - tweedelig - metaal en eiken

Referentie Baukje De Beer

Wandkast en salontafel | Eindeloos Design, Eindeloze mogelijkheden! Superblij zijn wij met onze nieuwe meubels.

Strak en geheel naar onze wensen.

Per toeval kwamen wij terecht op de site van Eindeloos Design. De foto’s van de meubels spraken ons erg aan, dus besloten wij contact op te nemen. Wij hebben onze wensen kenbaar gemaakt en aan de hand van voorbeelden zijn er mooie meubelen gecreëerd. Als finishing touch is led-verlichting aangebracht die de meubels een mooie uitstraling geven.

Mooi bedrijf, goed advies en goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Licht eiken kast - ® Gerrit Kamstra - Eindeloos Design

Referentie Marjan De Klerk – eiken kast

Eiken kast | Gerrit heeft voor ons een grote, muurvullende licht eiken kast gemaakt, 4m breed. Fantastisch mooi meubel, volledig naar wens ontworpen en gemaakt!

Marjan De Klerk

Referentie Jolanda Seinen

Wandmeubel en hoekkastje | Wij hebben een wandmeubel en hoekkastje door Eindeloos Design laten ontwerpen en zijn zeer content. Het ontwerp is geheel in overeenstemming met onze wensen! Gerrit luistert goed en heeft veel suggesties gedaan. Daarbij is de prijs-kwaliteit verhouding goed en het contact is prettig verlopen. Naast de meubels heeft Eindeloos Design tevens vensterbanken op maat gemaakt. Van harte aanbevolen!

Zwevend dressoir

Referentie Fam. Exter

Zwevend dressoir | Anderhalf jaar terug zijn wij, via googlen, in contact gekomen met EindeloosDesign! Wij waren op zoek naar een mooi hangend design meubel. Omdat de afstand Noordwijk Bolsward iets te ver was, zijn we via foto’s en emailverkeer tot een keuze gekomen! En wat zijn wij blij met ons meubel!
Toen wij onze keuken gingen opknappen zijn wij maanden op zoek geweest naar een kast met verlichting. Wij hebben verschillende keukenzaken bezocht, maar konden niet vinden wat wij zochten! Uiteindelijk wederom contact gezocht met Gerrit, mede door de fijne samenwerking met hem! En wat heeft hij er een plaatje van gemaakt! Inclusief verlichting en een automatische deur! We krijgen van familie en vrienden ontzettende leuke reactie.
Kortom, kan iedereen aanraden eerst contact op te nemen met EindeloosDesign! Super service en een hele fijne samenwerking! En, niet onbelangrijk, een betaalbare prijs!
Bijgaand foto’s van het meubel en de keukenkast!
Arie en José van Exter uit Noordwijk