Zwevend tv meubel

Referentie Michael Sandifort

Zwevend tv meubel en kast met tv-lift | Na een lange zoektocht naar een zwevend tv-meubel kwam ik op de website van EindeloosDesign waar ik een foto zag van een meubel dat in de buurt kwam van wat ik zocht. Via de mail (en later telefonisch) heb ik met Gerrit Kamstra mijn wensen doorgenomen (waarbij hij erg mee heeft gedacht en suggesties heeft gegeven) en heeft hij een ontwerp gemaakt van het meubel. Tevens heeft hij op mijn verzoek een ontwerp gemaakt voor een kast met tv-lift.
8p1qxea
Beide ontwerpen waren naar wens, waarna hij de meubels is gaan maken. Tijdens dit proces was de communicatie ook erg goed. Geregeld werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang middels foto’s. Uiteindelijk heeft Gerrit, een uiterst sympathieke man, de meubels bezorgd en geïnstalleerd! De meubels zijn werkelijk prachtig geworden! Niets dan lof voor het geleverde werk van EindeloosDesign!

Referenties van andere klanten