Inspiratie voor design wandkasten

Eindeloos Design maakt al jaren prachtige wandkasten en boekenkasten op maat. Een wandkast kan erg beeldbepalend zijn in een kamer. Daarom werken wij altijd met realistische 3D tekeningen van uw kamer. U krijgt dan vooraf een goed beeld van uw keuze. Samen met u is het een uitdaging om de balans te vinden tussen een esthetische uitstraling en een praktische indeling. Onze kasten zijn naadloos gespoten en voorzien van A kwaliteit meubelbeslag. Dimbare LED verlichting, computer inbouw, of speciale ladesystemen zijn vaak net de zaken die uw kast slimmer en praktischer maken. Wij werken ook met prachtige houtsoorten als eikenhout, notenhout, wenge of mixed-wood panelen.

Op de pagina ‘Hoe wij werken‘ kunt u lezen hoe het ontwerp- en maakproces bij ons werkt.
Referenties (en meer inspiratie) kunt u vinden op de pagina ‘Trotse klanten‘.

Laat u door middel van de voorbeelden op deze pagina inspireren voor uw eigen tv-kast of dressoir. De hieronder geplaatste foto’s zijn slechts een greep uit de mogelijkheden bij Eindeloos Design. Neem vrijblijvend contact op met Eindeloos Design.

Eindeloos Design is de specialist in tijdloze op maat gemaakte (zwevende) design dressoirs en tv-kasten. Wij hanteren een niet seriematige bouwwijze waardoor onze meubels extra stevig zijn. Het inbouwen van audioapparatuur met luidsprekers, of een tv lift is al jaren ons dagelijks werk. Het eindresultaat is uw eigen kast, speciaal voor u ontworpen.