Projecten en diverse meubels

Naast losse meubelstukken leveren wij ook meubelstukken op maat voor uw kantoor of speciale eenmalige kunst objecten.

Eindeloos Design heeft ruime ervaring met het vinden van een oplossing voor uw speciale woon/werk wensen. In een stijlvolle wandkast of kamer kast kunnen een bijna onzichtbare en afsluitbare werkplek maken voor uw computer of printer.

Een design bureau op maat, passend bij de inrichting van uw kamer waarbij alles prachtig op elkaar is afgestemd. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te nemen. Door het gebruik van realistische 3D tekeningen kunnen wij uw kamer of kantoorinrichting vooraf laten zien. Wij adviseren graag en hebben ruime ervaring in het omzetten van uw wensen in een esthetisch geheel.

Zoekt u een mooi stijlvol object als eyechatcher of heeft u speciale wensen, dan bent u bij ons aan het juist adres. Eindeloos Design is een kleine creatief bedrijf dat uitdagingen zoekt en met artistieke ideeën iets speciaals weet te maken.

Op de pagina ‘Hoe wij werken‘ kunt u lezen hoe het ontwerp- en maakproces bij ons werkt.
Referenties (en meer inspiratie) kunt u vinden op de pagina ‘Trotse klanten‘.

Laat u door middel van de voorbeelden op deze pagina inspireren voor uw eigen tv-kast of dressoir. De hieronder geplaatste foto’s zijn slechts een greep uit de mogelijkheden bij Eindeloos Design. Neem vrijblijvend contact op met Eindeloos Design.

Eindeloos Design is de specialist in tijdloze op maat gemaakte (zwevende) design dressoirs en tv-kasten. Wij hanteren een niet seriematige bouwwijze waardoor onze meubels extra stevig zijn. Het inbouwen van audioapparatuur met luidsprekers, of een tv lift is al jaren ons dagelijks werk. Het eindresultaat is uw eigen kast, speciaal voor u ontworpen.