Inspiratie voor TV-kasten en dressoirs

De dressoirs en tv-kasten die hier afgebeeld worden zijn slechts een greep uit de talloze mogelijkheden bij Eindeloos Design. Laat u inspireren door de voorbeelden voor bijvoorbeeld een uniek dressoir of televisiekast in de woonkamer, in de gang onder de spiegel, in de slaapkamer enz.
Met (verborgen) laden, kastjes, kabelgoten, uittrekbare plateau’s voor bijvoorbeeld de platenspeler is er ongekend veel praktische opbergruimte mogelijk. Welk materiaal u ook kiest, bij Eindeloos Design krijgt u een uniek ontwerp dat geheel aan uw wensen voldoet. Wij werken met diverse materialen om tot het beste en mooiste resultaat te komen: glas, rvs, mdf, alle houtsoorten enz. Elke vorm en kleur is mogelijk; naar wens in hoogglans, zijdeglans of mat gespoten.

De voordelen van Eindeloos Design dressoirs en TV-kasten

  • Elke gewenste maat of vorm is mogelijk
  • Mooi afgewerkte details (binnen- en buitenkant) zoals u dat wenst
  • In elke kleur die u wenst; hoogglans, zijdeglans of mat
  • Gedegen advies over vorm, kleur, maat enz.

 

Op de pagina ‘Hoe wij werken‘ kunt u lezen hoe het ontwerp- en maakproces bij ons werkt.
Referenties (en meer inspiratie) kunt u vinden op de pagina ‘Trotse klanten‘.

Laat u door middel van de voorbeelden op deze pagina inspireren voor uw eigen tv-kast of dressoir. De hieronder geplaatste foto’s zijn slechts een greep uit de mogelijkheden bij Eindeloos Design. Neem vrijblijvend contact op met Eindeloos Design.

Eindeloos Design is de specialist in tijdloze op maat gemaakte (zwevende) design dressoirs en tv-kasten. Wij hanteren een niet seriematige bouwwijze waardoor onze meubels extra stevig zijn. Het inbouwen van audioapparatuur met luidsprekers, of een tv lift is al jaren ons dagelijks werk. Het eindresultaat is uw eigen kast, speciaal voor u ontworpen.